Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

1. Hvem kan handle varer hos Norma AS - skytterprodukter.no? Hvordan registrere meg?

Privatpersoner

Alle produkter på nettsiden kan kjøpes direkte av privatkunder. For å handle må du være registrert kunde. Nettbutikken åpner for salg av både rekvisita og ammunisjon. For å motta ammunisjon og/eller løp må vi be om at du etter gjennomført kjøp sender kopi av våpenkort og legitimasjon til ordre@norma.as Du må selv sørge for å sende inn dette. Dersom vi ikke har mottatt gyldig dokumentasjon innen 3 dager slettes ordren. Andre produkter på samme ordre sendes som normalt. Rene ammunisjonsordre slettes automatisk etter 3 dager. 

 

Skytterlag

Alle Norges skytterlag er registrert i vår kundedatabase og kan i prinsippet handle ammunisjon og skytterlagsrekvisita hos Norma. For å få tilgang til netthandel må skytterlaget være registrert med kontaktopplysninger til skytterlagets skytterlagsleder. Skytterlagslederen står ansvarlig for opprettelse og vedlikehold av personer med bestillingstillatelse på vegne av skytterlaget. Skytterlaget står ansvarlig for oppdatering av sine kundekort/kontaktopplysninger.

 

Forhandlere

Alle Normas forhandlere benytter norma.as

 

2. Innlogging med brukernavn og passord

Dersom du er kunde og allerede har brukernavn og passord kan du logge inn i vår nettbutikk ved å klikke  "logg inn" oppe til høyre. Du kan også trykke her for å gå til innlogging. 

 

 

3. Glemt passordet

Trykk "Logg inn" øverst til høyre på siden og deretter ”glemt passord”. Her skriver du inn din registrerte e-post og trykker send. Det autogenereres dermed et nytt passord som du mottar på e-post med en gang. Dersom du allerede er registrert forhandler, men av en eller annen grunn ikke klarer å motta passord via glemt passordfunksjonen, kontakt oss på tlf. 22 07 13 00 eller via send mail til ordre@norma.as - så hjelper vi deg med en gang.

 

 

4. Din kontaktinformasjon, leveringsadresse, fakturaadresse m.m.

For at leveringer skal gå så enkelt som mulig er vi anvhengig av at de kundedata vi sitter på er så nøyaktig og oppdatert som mulig. Etter innlogging første gang og ved eventuelle endringer av postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og e-post er det viktig at du selv oppdaterer og vedlikeholder kundekortet, det finner du på Min Side.

                           

5. Returhåndtering

Gå til kundesenter og velg fanen "Retur". I nedtrekksboksen under Søk etter returvarer kan du velge om du ønsker å søke etter fakturanummer, bestillingsreferanse, serienummer (kun våpen, radio og redring) ordrenummer, pakkseddelnummer, varenummer eller varetekst. Velg hva du ønsker å utføre ditt søk utifra og fyll ut tekstfeltet. Trykk så "Søk".

 

Du får nå opp en liste over alle varer som finnes på den aktuelle ordren. I listen velger du produktet du ønsker å returnere ved å velge "Antall til retur" til høyre. Når du har valgt varen(e) du ønsker å returnere trykker du neste.